Arbeta på EKN

Cirka 140 personer arbetar på EKN. De flesta är akademiker, främst företagsekonomer, nationalekonomer och jurister. Vi satsar på en arbetsmiljö med arbetsglädje och ständig utveckling av kompetensen. Vi är lika många män som kvinnor med en medelålder på 46 år. Vi håller till på Kungsgatan i Stockholm.

Hos oss kan du få intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har en platt organisation och i regel driver var och en självständigt sitt arbete. Vi ger dig möjlighet att bredda din kompetens, till exempel genom att byta avdelning och arbeta inom olika områden.    

Hos oss får du även chans att specialisera dig i finansiella frågor som land- och kreditriskbedömningar, riskanalyser och fordringsförvaltning. Vid produktutvecklingsarbete eller effektivisering av interna rutiner arbetar vi gärna i projektform. 

När vi söker nya medarbetare är högskoleexamen ofta ett av kraven. I många fall värderar vi även erfarenhet från bank, finans eller försäkringsverksamhet. 

Vårt behov av nya medarbetare varierar. Kontakta Gun Lidholm för att få veta mer om hur vår rekryteringssituation ser ut för närvarande. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan tar vi emot här.   

Lediga tjänster

Du hittar aktuella lediga tjänster på vår rekryteringssida.

Praktik och examensarbete

Vi har sällan möjlighet att erbjuda praktik eller examensarbete.


Kontaktpersoner

Gun Lidholm
Personalchef
08-788 00 58

http://www.ekn.se/